Lancering themarapportage Jongeren als vrijwilliger in de bibliotheek

Lancering themarapportage Jongeren als vrijwilliger in de bibliotheek

Jongeren inzetten als vrijwilliger bij de bibliotheek is een wens die veel bibliotheken koesteren. Maar hoe bereik je deze jongeren en wie is deze Generatie Z eigenlijk?

Probiblio schreef een themarapportage Jongeren als vrijwilliger in de bibliotheek, waarbij een eerste schets van dit thema met praktische tips en handvatten voor bibliotheken wordt gegeven.
Lees de themarapportage >>

Programma

Op donderdag 2 december lanceren wij de nieuwe rapportage Jongeren als vrijwilliger in de bibliotheek, gecombineerd met een middag vol inspiratie over het werven van, werken met en aanbod voor jongeren. Tijdens deze middag presenteren wij onze nieuwe rapportage en zullen interessante gastsprekers aansluiten met inspirerende verhalen en presentaties. Ben jij er ook bij? Neem gerust een collega voor wie dit ook interessant is mee.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij C-Bèta in Hoofddorp*. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur met aansluitend een borrel.

*Wij volgen de regels en richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zet de locatie zich uiteraard in voor de veiligheid van haar bezoekers. Mocht het tegen die tijd niet mogelijk of onverstandig zijn om de bijeenkomst fysiek te organiseren, dan zullen wij een online variant aanbieden. 

Vragen

Neem voor vragen en meer informatie contact op met Fabienne Mokken of Maaike Verhoeven
fmokken@probiblio.nl of 06-40207081 mverhoeven@probibio.nl of 06-36223399

Aanmeldingsvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 24 november 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items