Introductie Fondsenwerving voor Bibliotheken

Introductie Fondsenwerving voor Bibliotheken

Publieke en private fondsen kunnen een belangrijke rol vervullen in de financiering van bibliotheken. Spreekt dit jou aan? Zou jij willen weten hoe je dit aanpakt? Kom dan op donderdag 8 december 2022 naar de interactieve Introductie Fondsenwerving voor Bibliotheken georganiseerd door Probiblio.

Programma

Op het programma staan inspirerende praktijkvoorbeelden uit de sector met zowel ‘best practices’ als valkuilen. Hoogleraar Filantropie Theo Schuyt deelt zijn expertise over de ontwikkeling van de filantropie en bespreekt kansen voor bibliotheken. Ervaren fondsenwervers van verschillende bibliotheken komen aan het woord om hun ervaring te delen.

Vragen die aan bod komen zijn:

  • Hoe zet je duurzaam een passend fondsenwervingstraject op?
  • Hoe betrek je je organisatie in het proces?
  • Wat zijn de valkuilen?

Het programma start om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) en eindigt om 12.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om te blijven lunchen en nog even na te praten. Je kan op het inschrijfformulier aangeven of je hiervan gebruik wilt maken. De lunch wordt aangeboden door Probiblio.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Pieter van Adrichem (Adviseur Cultuur + Ondernemen), Anca Tamminga (Adviseur Fondsenwerving) en Hilde Swart (Adviseur Projectmanagement Fondsenwerving).

Voor wie?

Directeuren, medewerkers fondsenwerving, financiën en marketing én iedereen die met fondsenwerving aan de slag wil.

Het maximale aantal deelnemers is bereikt, de inschrijving is gesloten.

Vragen?

Neem dan contact op met Hilde Swart (Adviseur Projectmanagement Fondsenwerving) via hswart@probiblio.nl

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 1 december 2022. De bijeenkomst is alleen voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Deelname is kosteloos. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw.
Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM.  Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items