Bijeenkomst twee jaar Digitale Inclusie! Op naar een nieuwe fase.

Bijeenkomst twee jaar Digitale Inclusie! Op naar een nieuwe fase.

IDO-kartrekkers in Noord- en Zuid-Holland zet het alvast in je agenda: donderdag 9 december treffen we elkaar voor een feestelijke online bijeenkomst.

Deze ochtend is de afsluiting van de eerste twee jaar Digitale Inclusie en een vooruitblik naar een nieuwe fase. Samen vieren we het succes van alle Informatiepunten Digitale Overheid en het vele werk dat we met z’n allen hebben verricht, van vaardigheidstrainingen tot samenwerkingsgesprekken met partners, marketingcampagnes en hetinformatiepunt.nl.

We bieden je deze ochtend inspiratie en handvatten om de Digitale Inclusie-dienstverlening door te ontwikkelen en we gaan samen aan de slag met belangrijke IDO-thema’s voor 2022. Een greep uit het programma:

  • Regelhulp vertelt over hoe zij kunnen bijdragen aan de IDO-dienstverlening.
  • Digitaal Burgerschap: waar liggen kansen?
  • Voldoet het bestaande aanbod voor de IDO-bezoeker? Samen verkennen we de mogelijkheden.
  • We bieden je tools om in 2022 je dienstverlening succesvol te kunnen doorontwikkelen, bijvoorbeeld door doelgroepgericht te werken, binnen de educatief maatschappelijke bibliotheek verbindingen te benutten en het effect van je IDO-dienstverlening in kaart te brengen.

Deze bijeenkomst is alleen voor IDO-kartrekkers uit Noord- en Zuid-Holland.

Mis deze feestelijke bijeenkomst niet en meld je alvast aan via het inschrijfformulier.

Vragen

Voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met Anne-Marie van der Poel, adviseur Basisvaardigheden of kijk op Digitale Inclusie | Probiblio.

 

Aanmeldingsvoorwaarden

Aanmelden is mogelijk tot 1 december 2021 via het inschrijfformulier. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Deze bijeenkomst is alleen voor IDO-kartrekkers uit Noord- en Zuid-Holland. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 1 december 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw.

Meer agenda-items