Hiphopinjebieb XXL - LIVE

Hiphopinjebieb XXL - LIVE

Donderdagavond 20 december 2018 was een bijzondere dag in Bibliotheek Rotterdam. Er werd een pizzasessie georganiseerd om te kijken wat jongeren uit de hiphopscene in de bibliotheek zou willen doen. Een opkomst van 5 was al mooi… Er kwamen er ruim 40.

Nu 4 jaar later willen we tijdens Hiphop in je Bieb XXL laten zien wat er in die jaren is bereikt, welke levens van jongeren zijn veranderd en hoe je als bibliotheek het verschil kan maken.

Bereid je voor op de lancering van een van de grootste hiphopcollecties van Europa die is gecureerd door jongeren, een expositie met impactverhalen, Deep Democracy-gesprekken, DJ’s, ontmoet het brein achter het hiphopschaaktoernooi, lancering van de Studio Box, eten & drinks!

Je bent vanaf 13.00 uur welkom in het kantoor van Quardin, vlakbij Rotterdam CS. We sluiten de dag af op de jongerenvloer in Bibliotheek Rotterdam met een borrel.

Overzicht programma

  • Ontvangst 13.00 uur bij Quardin met lunch
  • Human Library, Deep Democracy, Studioboxes voor biebs
  • Wandeling naar Jongerenvloer Centrale Bibliotheek Rotterdam
  • Pre-onthulling grootste urban/hiphopcollectie door publiek & de Quardin boekenkast en boekenclub
  • Expositie ‘De impactverhalen van jongeren ’
  • Afsluitende borrel & DJ.

In samenwerking met Sander Slegtenhorst, programmamaker Bibliotheek Rotterdam en Fariesh Abdoelrahman, oprichter Quardin. 

Klik hier voor de flyer van de uitnodiging.

Schrijf je snel in!

Vragen

Voor meer informatie of bij vragen kan je contact opnemen met Karen Bertrams.

Inschrijfvoorwaarden
Deelname is kosteloos voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM.  Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items