Digitaal traject Bootcamp videomaken

Digitaal traject Bootcamp videomaken

*** Het maximaal aantal deelnemers aan dit traject is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk. ***

 

Onlangs hebben we helaas de bootcamp videomaken moeten afgelasten. We hebben inmiddels een een digitaal alternatief ontwikkeld. De opzet van de bootcamp hebben we flink aangepast en we denken dat we op deze manier minstens zoveel kunnen bieden als in de fysieke versie.

De digitale bootcamp zal bestaan uit een traject van ongeveer een maand waarin een e-learning wordt gecombineerd met digitale contactmomenten. De bootcamp is er nog steeds op gericht om het gehele proces van videomaken te doorlopen: van pre-productie tot post-productie.

Elke week (in totaal 5x) hebben we een digitaal contactmoment waarin we met de groep ‘theorie’ bespreken, de gemaakte opdrachten nabespreken, nieuwe opdrachten uitleggen en waar er ruimte is voor feedback en vragen. Tussen die contactmomenten in ga je zelf aan de slag met de e-learning. Deze e-learning zal bestaan uit video’s van ons en gastsprekers, instructievideo’s en opdrachten. De resultaten van die opdrachten deel je digitaal met ons, zodat wij daar feedback op kunnen geven. We verwachten bij deelname wel dat je deze e-learnings en opdrachten echt doet en dat je bij de contactmomenten bent, anders heeft de bootcamp niet zoveel zin.

De digitale contactmomenten zijn op dinsdagen van 10:00 – 12:00 op de volgende data:

  • 17 november 2020 (kick-off)
  • 24 november 2020
  • 1 december 2020
  • 8 december 2020
  • 15 december 2020 (afsluiting)
     

We hopen dat je mee wilt doen met dit digitaal traject bootcamp videomaken! Je kunt je daarvoor inschrijven via het inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een mail met alle praktische informatie over de e-learning en het platform voor de contactmomenten.

Hopelijk zien we je (digitaal) bij dit traject bootcamp videomaken!

Namens het team digitale geletterdheid,
Britt van Teijlingen

Meer agenda-items