Gebruikersbijeenkomst BiebPanel (online)

Gebruikersbijeenkomst BiebPanel (online)

Dinsdagmiddag 2 juni online gebruikersbijeenkomst BiebPanel! Schrijf je in!

Velen van jullie hadden zich al ingeschreven voor deze gebruikersbijeenkomst in maart. Helaas kon deze toen niet doorgaan vanwege de Coronamaatregelen.

De nieuwe online sessie is dinsdag 2 juni van 13.30 tot 15.30 uur.

De gebruikersbijeenkomst staat in het teken van het eerste onderzoek van het nieuwe BiebPanel, ‘Social Insights’. Aniek Schmal van Hibou, dochteronderneming van onderzoeksbureau MWM2, verzorgt een presentatie van de resultaten van de social media analyse. Het rapport van dit eerste BiebPanel onderzoek hebben jullie eerder dit jaar gekregen. Aniek geeft adviezen naar aanleiding van de uitkomsten en er is alle gelegenheid om haar vragen te stellen.

Verder geven we in de bijeenkomst een korte vooruitblik naar de lopende en komende onderzoeken binnen het nieuwe BiebPanel.

We zullen je na je inschrijving de details mailen hoe je op 2 juni online kunt deelnemen. Graag ontvangen wij opnieuw jouw inschrijving, ook als je je al had aangemeld voor de oorspronkelijk bijeenkomst in maart.

We horen graag of je erbij bent. Aanmelden is mogelijk tot 29 mei.

Voor meer informatie
Het BiebPanel team, Probiblio

 

Evenementen die Probiblio organiseert de komende weken en maanden kunnen i.v.m. het coronavirus worden afgelast. We laten dat aan alle bezoekers weten en ook op onze website staat de meest actuele informatie. Of evenementen op een later moment worden ‘ingehaald’ communiceren we via onze normale kanalen.

Meer agenda-items