Structureel samenwerken met het vo en mbo

Structureel samenwerken met het vo en mbo

Zijn jullie afgelopen schooljaar een samenwerking met het vo of mbo gestart? Starten jullie komend schooljaar een samenwerking op? Of willen jullie meer horen over hoe je een samenwerking met het vo of mbo het beste kunt aanpakken? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst ‘samenwerken met het vo en mbo’ op 9 september 2021.

Deze middag wisselen we ervaringen uit, is er ruimte voor vragen en het bespreken van uitdagingen. Daarbij staan we stil bij twee hoofdvragen:

  •  Hoe versterk je de lokale samenwerking als je al gestart bent?
  •  Hoe versterk je de lokale samenwerking vanaf het startpunt van een nieuwe samenwerking?

Jolanda Kreuk, programmaregisseur Educatie van Bibliotheek Kennemerwaard, vertelt over hoe zij en haar team de samenwerking met scholen aanpakken. Ervaringen waarvan wij zeker weten dat die interessant en inspirerend zijn voor andere bibliotheken!

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 2 september via de button aan de rechterzijde. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Lisa Bakker of Caroline Heijer.

Voorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 35,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 2 september 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief BTW. 

 

Meer agenda-items