BoekStart in het 'nieuwe normaal'

BoekStart in het 'nieuwe normaal'

Hoe zorg je dat ouders van baby’s die je gemist hebt door de sluiting van bibliotheken, toch een BoekStartkoffertje komen halen in de bibliotheek. Of hoe welkom ben jij de komende tijd in de kinderopvang en op het consultatiebureau? En hòe ben jij welkom?

Om samen hierover na te denken, willen we graag met BoekStart collega’s, voorleesconsulenten en Boekstartcoaches maandag 8 juni a.s. in drie online sessies brainstormen over de volgende vraag:

‘Hoe kun je je als bibliotheek voorbereiden op de educatieve dienstverlening aan/samenwerking met de kinderopvang en het consultatiebureau in een anderhalve meter maatschappij?'

Extra vragen die daarbij aan de orde kunnen komen zijn: Wat leeft er in de bibliotheek en in de kinderopvang en op het consultatiebureau? Hoe blijf ik relevant voor hen? Wat heb ik nodig om mijn aanbod digitaal te maken? Wat kunnen we van elkaar leren en delen of hoe kunnen we samenwerken?

De sessie zal bestaan uit drie sessies:
13.00 – 14.00 uur: BoekStart in de Bibliotheek
14.00 – 15.00 uur: BoekStart in de kinderopvang
15.00 – 16.00 uur: BoekStartcoach

Wil je over één (of meer) van deze onderwerpen meepraten, meld je dan voor 29 mei aan!

Let op: er kunnen maximaal drie personen per organisatie in totaal meedoen, dus overleg even met elkaar wie zich opgeeft voor welke sessie.

Op 3 juni sturen we je een uitnodiging via Teams met een link naar de sessie.

Meer informatie via Barbara van Walraven

Meer agenda-items