Bibliotheekplaza 2021

Bibliotheekplaza 2021

Een crisis is verschrikkelijk, maar tegelijkertijd ook een aanjager van vernieuwing. Beleef Bibliotheekplaza 2021 mee, zet 28 oktober in je agenda en krijg een mooi uitzicht op inzicht!

Was Nederland internationaal een toonaangevende waterwerker geworden zonder de watersnoodramp? Blijkt straks dat het broeikaseffect het vertrekpunt is geweest van een wereld met alleen maar schone energie? 
Toen corona om zich heen greep was er geen uitzicht op een snelle oplossing en zagen we alleen maar narigheid op ons afkomen. Maar ook zijn er nieuwe inzichten ontstaan, zoals op het gebied digitale vaardigheden en omgaan met veranderingen.

Wat hebben we nu precies geleerd? En op welk vlak? Wat heeft het opgeleverd en hoe sluit je aan op die veranderende omgeving? Je ontdekt het op Bibliotheekplaza 2021.

Voor online deelnemers is er een selectie uit het programma te volgen.

Locatie: Bibliotheekplaza keert terug naar De Fokker Terminal

We hebben opnieuw gekozen voor De Fokker Terminal in Den Haag. Een mooie, moderne locatie en voorloper op het gebied van het organiseren van online en hybride events. Als een van de eerste grote CO2-neutrale congreslocaties in Nederland heeft De Fokker Terminal duurzaamheid ook hoog op de agenda staan.

Meld je snel aan!

Abonneer je op de Bibliotheekplaza mailings >>

Bekijk hier de video van Bibliotheekplaza 2020:

Aanmeldingsvoorwaarden

Deelnamekosten voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland zijn € 195,00. Deelnamekosten voor overige organisaties en bibliotheken buiten deze provincies zijn € 245,00. Neem je online deel dan zijn de kosten voor iedereen € 85,00. Annuleren tot 1 oktober 2021 is kosteloos. Van 1 tot en met 12 oktober 2021 zijn de annuleringskosten 50% van de deelnamekosten. Van 13 oktober tot en met 28 oktober 2021 zijn de annuleringskosten 100% van de deelnamekosten. Aanmeldingen tot en met 6 juni 2021 ontvangen een vroegboekkorting van € 25,00 (€ 10,00 bij online deelname). Korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt gerekend over de basisprijs. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Ben je niet aanwezig en heb je geen vervanger, zijn we genoodzaakt de volledige deelnamekosten in rekening te brengen. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Neem voor vragen over de inschrijving of over groepsinschrijvingen contact op met evenementen@probiblio.nl

Maatregelen in verband met corona 

Natuurlijk houden we met de organisatie van dit evenement rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Als blijkt dat er minder deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn dan in eerste instantie gedacht, worden de aanmeldingen op volgorde van inschrijfdatum toegekend. De overige aanmeldingen worden omgezet naar digitale deelname. Als de omstandigheden hierom vragen, kan de organisatie besluiten Bibliotheekplaza fysiek niet door te laten gaan of te verplaatsen naar een andere datum. In het eerste geval wordt jouw fysieke deelname omgezet naar online deelname. 

Meer agenda-items