Gezamenlijk Collectioneren gebruikersoverleg

Gezamenlijk Collectioneren gebruikersoverleg

Save-the-date! Het Gezamenlijk collectioneren gebruikersoverleg komt eraan!

Gezamenlijk collectioneren is de dienstverlening van Probiblio waarbij de adviseurs Collectie en Lezen samen met ervaren collectioneurs enthousiast aan de slag gaan voor jouw bibliotheekorganisatie om een zo mooi mogelijke collectie samen te stellen, afgestemd op jullie wensen van jou en die van het netwerk.

Maakt jouw organisatie al gebruik van Gezamenlijk collectioneren en heb je vragen? Of ben je nieuwsgierig of collectioneren door Probiblio mogelijkheden biedt voor jouw bibliotheek? Je bent van harte welkom op dit gebruikersoverleg!

Een gebruikersoverleg is er voor en door de gebruikers, dus alle vragen zijn van harte welkom via het inschrijfformulier. We behandelen deze tijdens de bijeenkomst.

En er is meer
Wij informeren je graag over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Speciaal voor jullie hebben we Ruud Brok (adviseur Mediawijsheid) weten te strikken die een presentatie geeft waarin hij de verbinding uitlegt tussen Podcast, programmering en collectie en waarom die zo goed samengaan: vernieuwing en verbinding in één presentatie.

Kortom: het wordt een enerverende ochtend.

Wil jij erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Meer agenda-items