Training GIDS Digitale Inclusie

Training GIDS Digitale Inclusie

Ga je voor het Informatiepunt Digitale Overheid gegevens in GIDS invoeren en bijhouden op de website Hetinformatiepunt.nl? Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze training.

Deze training is bedoeld voor mensen die de basistraining GIDS al hebben gevolgd. Je leert werken in GIDS voor deze specifieke toepassing, die een speciale invoer vereist.

Alle bibliotheken die een Informatiepunt Digitale Overheid openen moeten hun aanbod op het gebied van basisvaardigheden invoeren. Het gaat daarbij om het taalaanbod en het digitale aanbod, maar ook om aanbod op bijvoorbeeld het gebied van financiële vaardigheden en rekenvaardigheden.

Na afloop van deze training heb je inzicht in het invoeren en bijhouden van deze informatie in GIDS. Je kent de deelhandleidingen met de specifieke eisen zodat het aanbod op de juiste plaats op de website wordt getoond. Ook kun je zelf invoerproblemen oplossen en weet je hoe je intern de aanlevering en het onderhoud het beste kunt afstemmen, zodat jij je werk zo efficiënt mogelijk kunt doen.

De training wordt via MS Teams (online) gegeven door Iwan Overpelt, provinciaal servicemanager GIDS voor Noord- en Zuid-Holland.

Opmerking: deze training is speciaal bedoeld voor invoer voor de Digitale Inclusie in GIDS. Voor de gewone invoer in GIDS wordt een andere training gegeven.

Beide soorten trainingen worden begin volgend jaar nogmaals aangeboden.

Datum en tijd

Deze training duurt 2 uur en vindt plaats op onderstaande data. Geef op het inschrijfformulier jouw datumvoorkeur aan.

- Maandag 26 oktober van 14.00-16.00 uur
- Maandag 14 december van 14.00-16.00 uur

Graag ontvangen wij jouw inschrijving voor 19 oktober!

Meer agenda-items