Digitale bootcamp videomaken

Digitale bootcamp videomaken

Wil jij met je bibliotheek kwalitatief goede en leuke video's maken? Dan is de digitale bootcamp videomaken echt wat voor jou! Na het succes van het eerste traject in het najaar 2020, starten we in het voorjaar met een nieuw traject.

*** Deze bijeenkomst is volgeboekt. Lees de blog over de totstandkoming van de e-learning 'Video Maken', of de blogs over 'Video's maken vanuit huis': apparatuur en montagesoftware. ***

De digitale bootcamp videomaken bestaat uit een traject van 8 weken waarin een e-learning en 'huiswerkopdrachten' worden gecombineerd met digitale contactmomenten. In de bootcamp doorlopen we het gehele proces van videomaken: van de pre-productie, de productie tot de postproductie. Na het traject ben je in staat om helemaal zelf een goede en aansprekende video te maken.

Elke twee weken (in totaal 5x) hebben we een digitaal contactmoment via Teams waarin we met de groep theorie bespreken, samen kijkopdrachten doen, de gemaakte opdrachten nabespreken, nieuwe opdrachten uitleggen en waar er ruimte is voor feedback en vragen. Tussen die contactmomenten in ga je zelf aan de slag met de e-learning. Deze e-learning bestaat uit video’s van ons en gastsprekers, instructievideo’s en huiswerkopdrachten. De resultaten van die huiswerkopdrachten deel je digitaal met ons, zodat wij daar persoonlijk feedback op kunnen geven. We verwachten bij deelname wel dat je deze e-learnings en opdrachten écht doet en dat je bij de contactmomenten bent, anders heeft de bootcamp niet zoveel zin. Daar gaat best wat tijd in zitten, dus zorg ervoor dat je die tijd ook echt tot je beschikking hebt.

Je hebt geen speciale apparatuur nodig om deel te nemen aan de bootcamp. Je kunt gebruiken wat je tot je beschikking hebt: een smartphone, tablet of computer.

De digitale contactmomenten vinden plaats op woensdagen van 10.00-12.30 uur op onderstaande data:

  • 17 maart (kick-off)
  • 31 maart
  • 14 april
  • 28 april
  • 12 mei (sluiting)

We hopen dat je mee wilt doen met dit digitale traject bootcamp videomaken! Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 1 maart. We werken met een beperkte groep. Indien het maximum aantal deelnemers is bereikt, wordt je op de reservelijst geplaatst.

Na inschrijving ontvang je een mail met alle praktische informatie over de e-learning en de link voor de contactmomenten.

Hopelijk zien we je (digitaal) bij dit traject van de bootcamp videomaken!

Neem voor meer informatie contact op met het team digitale geletterdheid via bootcamp@probiblio.nl

Aanmelden

Inmiddels is het maximum aantal deelnemers voor deze bootcamp bereikt. De teveel aan inschrijvingen zijn op een reservelijst geplaatst.

Meer agenda-items