Online etaleersessie met Chantal van Heeswijk

Online etaleersessie met Chantal van Heeswijk

Tips en tricks voor een uitnodigende etalage

In de lente organiseerden we vanuit Probiblio de allereerste Lente-Etalagewedstrijd. We hebben mooie en originele foto’s en filmpjes ontvangen vanuit alle hoeken van het land. De inzendingen werden beoordeeld op creativiteit, opvallendheid en interactiviteit. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en dat is geworden…. Bibliotheek Nijkerk! Bibliotheek Nijkerk stuurde twee opvallende etalages in rondom het thema Koningsdag en Bevrijdingsdag en wonnen hiermee een privé etaleersessie in het atelier van vormgever Chantal van Heeswijk.

Online etaleersessie voor alle bibliotheken

Nu organiseren we een online etaleersessie met Chantal van Heeswijk voor alle geïnteresseerde bibliotheken. Tijdens deze sessie ontvangen jullie tips en tricks voor een uitnodigende etalage en worden de lente-inzendingen ook gebruikt als voorbeeld. De opgedane kennis kun je gebruiken voor onze tweede Etalagewedstijd, doe je mee?

We zien je aanmelding heel graag tegemoet via de button aan de rechterzijde!

Tweede etalagewedstrijd ‘Worden wat je wil’
Probiblio organiseert een volgende Etalagewedstrijd rond de Kinderboekenweek met het thema ‘worden wat je wil’. Zorg voor geweldige kijk- en beleef ervaringen voor je publiek vanuit je ramen/etalages op je prachtige locatie in dorp en stad. Inspiratie nodig? Klik hier voor meer informatie. Stuur een foto (of filmpje) van jouw etalage vóór 16 oktober 2021 naar communicatie@probiblio.nl. We beoordelen de etalage op originaliteit, interactie met publiek en opvallendheid. Bibliotheken in het hele land kunnen meedoen! In de jury de beste etaleur ter wereld, Pien Hoveling, marketeer Julia van Haaster en programmeur Karen Bertrams. De uitslag wordt begin november bekend gemaakt met een inspirerende etaleersessie van Pien Hoveling.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Julia van Haaster of Karen Betrams

Aanmeldingsvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 9 september 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items