GIDS training

GIDS training

Houd je gegevens bij in GIDS en wil je op de hoogte blijven van de mogelijkheden? Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze training.

Deze training is met name voor je bestemd als GIDS nieuw voor je is of als je jouw kennis over het systeem wilt vergroten. Je leert werken met GIDS in het algemeen, niet met een specifieke toepassing.

GIDS wordt door alle bibliotheken gebruikt voor de Landelijke Digitale Infrastructuur. Ook zetten steeds meer bibliotheken het systeem in om informatie over de bibliotheek te tonen op diverse websites. Denk aan bijvoorbeeld Mediawijsheid, Basisvaardigheden en de Belastingdienst. Na afloop van deze training heb je inzicht in het invoeren en bijhouden van informatie in GIDS. Ook kun je zelf problemen oplossen of bespreken met de juiste persoon. De training wordt gegeven door Iwan Overpelt, provinciaal servicemanager voor Noord- en Zuid-Holland.

Opmerking: deze training is niet bedoeld voor invoer Sociaal-Educatieve kaart in GIDS. Daarvoor is een aparte training ontwikkeld.

Datum en tijd
Deze training vindt online plaats op 10 december van:

14.00-16.00 uur.

Graag ontvangen wij jouw inschrijving voor 8 december!

Voor vragen kan je terecht bij Iwan Overpelt

Meer agenda-items