Inzichten in onderwijsinnovatie

Inzichten in onderwijsinnovatie

Als leesconsulent, onderwijsspecialist of educatiemanager wil je natuurlijk op de hoogte zijn van dé belangrijkste nationale - en internationale inzichten op het gebied van onderwijsinnovatie.

Probiblio moedigt dit graag aan en nodigt je uit om deel te nemen aan de vierdaagse virtuele World Education Summit van 22-25 maart 2021 (in NL georganiseerd door de Bazaltgroep) met als titel ‘Grenzeloos leren’. De meest vooraanstaande onderwijskundigen (o.a. John Hattie, Michael Fullan en Robert Marzano), opinieleiders en leraren komen aan het woord op negen digitale podia en zijn live te volgen via webinars, key notes, workshops en interactieve digitale sessies.

In het veelzijdige programma komen in ieder geval de volgende thema’s aan bod: Kansengelijkheid, Het jonge kind, Formatief Evalueren, Leren zichtbaar maken en Coöperatief leren.


Kosteloos deelnemen
Wie zich vòòr 11 februari 2021 aanmeldt via deze link van Probiblio, kan kosteloos deelnemen en kiezen uit het grote aanbod van maar liefst 230 sprekers. Probiblio betaalt de toegang voor maximaal 150 educatiemedewerkers werkzaam in bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland. We gaan graag na afloop in gesprek met de deelnemers over wat de opgedane kennis betekent voor de samenwerking tussen scholen en bibliotheken. Geef je snel op, want vol=vol!

Meer informatie
Meer informatie over het programma van de World Education Summit vind je hier.
Voor meer informatie over deze actie kun je contact opnemen met Dia Wesseling.

Meer agenda-items