Tweedelige online Masterclass strategische interne communicatie

Tweedelige online Masterclass strategische interne communicatie

Hoe krijg én houd je medewerkers goed geïnformeerd en betrokken? Een veelgehoorde vraag, zeker nu we vaak op afstand werken. Interne communicatie kan jouw organisatie hierbij helpen. Wat communiceer je, naar wie en hoe doe je dat? Interne communicatie is essentieel voor betrokken medewerkers en goed georganiseerde processen. Van communicatie van strategische plannen naar overlegstructuren of de aankondiging van een nieuwe collega:

Interne communicatie is veelomvattend en belangrijk om goed te borgen in de organisatie.

Probiblio’s adviseurs Fabienne Mokken en Iet Wiersma delen in deze tweedelige online masterclass hun actuele kennis van de strategische inrichting van de organisatie en interne communicatie. Tijdens de sessies worden deelnemers zich bewust van de positie en stand van zaken omtrent interne communicatie in de eigen bibliotheek én krijgen zij concrete handvatten om de interne communicatie binnen de eigen bibliotheek professioneel in te richten.

De masterclasses zijn bedoeld voor bibliotheekdirecteuren van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken, en medewerkers die binnen de bibliotheek verantwoordelijk zijn voor de interne communicatie. Voor het beste resultaat raden wij aan om samen deel te nemen. Let op: Je dient je wel ieder afzonderlijk aan te melden, zodat wij goed zicht hebben op het aantal deelnemers.   

Wil jij interne communicatie in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? We nodigen je van harte uit om bij deze tweedelige masterclass op dinsdag 23 maart en woensdag 7 april van 13.30 – 15.30 uur aanwezig te zijn.

Graag zien wij voor 15 maart 2021 jouw inschrijving tegemoet.

N.B. Jouw inschrijving geldt voor beide sessies van de masterclass. De sessies zijn niet los te volgen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Fabienne Mokken, team Management en Organisatie, en Iet Wiersma, team Marketing

Meer agenda-items