JBN bijeenkomst: Ik kies voor mijn talent!

JBN bijeenkomst: Ik kies voor mijn talent!

We vallen maar gelijk met de deur in huis: wat zijn jouw talenten? De één kan hier misschien direct antwoord op geven, de ander moet er nog even over nadenken. Maar talent hebben we allemaal!

`Talent is het hebben van een unieke gave, een natuurlijke aanleg. Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat en die je voldoening geeft. Als je doet waar je goed in bent, dan vliegt de tijd. En dan laad je je batterijen.'

Misschien weet je al wat je talent is, maar het is ook goed mogelijk dat er onontdekte talenten in jou schuilen. Wil jij je talent(en) ontdekken? Weten hoe je hier meer uit haalt? Wanneer je talenten helemaal tot hun recht komen? En wat je kan doen met de dingen waar je echt niet goed in bent? Kom dan naar de JBN bijeenkomst: Ik kies voor mijn talent!

Donderdagmiddag 14 december bij NBD Biblion te Zoetermeer

Onder begeleiding van Ellen Peters, intercedente bij ProBiblio-Randstad en spin in het web als het gaat om het koppelen van bibliotheken aan bibliotheektalenten, gaan we aan de slag met het talentenspel. Aan de hand van veertig duidelijk omschreven talenten en hefboomvaardigheden helpt Ellen ons aan de slag te gaan met onze talenten.

Het programma van donderdag 14 december:

  • 12:30 uur Inloop
  • 13:00 uur Welkom
  • 13:05 uur Talentenspel onder begeleiding van Ellen Peters
  • 14:05 uur Pauze
  • 14:15 uur Vervolg talentenspel
  • 15:00 uur Over het NBD en… dé rondleiding

Graag zien wij voor 7 december jouw inschrijving tegemoet!

Er is een beperkt aantal plaatsen. Mocht je na inschrijving onverhoopt verhinderd zijn, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij iemand anders blij kunnen maken met een plek. Deelname is gratis voor alle Jonge Bibliotheekmedewerkers. Heb je vragen over de inhoud van deze bijeenkomst? Laat het ons dan weten! Neem contact op met Kerstin Carbajal Henken, Anne-Katelijne Rotteveel en/of Stephanie de Kruif tel. 023 55 46 100 of e-mail jbn@probiblio.nl

Meer agenda-items