Kennissessie wet arbeidsmarkt in balans

Kennissessie wet arbeidsmarkt in balans

De Wet Arbeidsmarkt in Balans: ‘Flexibel wordt minder flexibel en vast wordt minder vast.’ Wat betekent dat voor jouw organisatie? Kun je na 1 januari 2020 nog wel de maximale flexibiliteit in je personeelsbeleid behouden? Hoe zit dat nou met de nieuwe regels bij oproepkrachten? Wat zijn de financiële consequenties van de nieuwe ww-premies en de transitievergoeding vanaf dag 1?

Het ochtendprogramma, verzorgt door Randstad , zit inmiddels vol! In de sessie die hierop volgt, WAB en Bibliotheken, is voldoende ruimte. Vanaf 11:30 uur ben je van harte welkom om een broodje mee te eten en deel te nemen aan de sessie WAB en Bibliotheken

Wij nodigen je van harte uit! In deze sessie staan we stil bij de uitdagingen waar Bibliotheken voor komen te staan en kun je samen met collega bibliotheken ervaringen uitwisselen. 

Sessie WAB en Bibliotheken
Speciaal voor bibliotheken organiseren Randstad en Probiblio  een op maat gemaakt programma! Het programma richt zich op wat de WAB betekent voor de bibliotheken in de dagelijkse praktijk. Samen zetten we de schouders onder de nieuwe Wet!

Datum, tijd en adres
Donderdag 3 oktober van 11.30 tot 13.00 uur bij Randstad Hoofdkantoor in Diemen, Diemermere 25, 1112 TC Diemen.

Aanmelden
Meld je snel aan door een mail te sturen aan epeters@probiblio.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Peters, e.peters@probiblio.nl en Els Kramer, e.kramer@probiblio.nl

PS: Vast meer lezen over de Wet Arbeidsmarkt in Balans?
Hier vind je onze nieuwste paper met daarin alle maatregelen en de consequenties daarvan op een rij.

Meer agenda-items