Trainingsdag Lab Out of the Box

Trainingsdag Lab Out of the Box

Schrijf je in voor de trainingsdag Lab Out of the Box 

Net zoals vorig jaar organiseert het team digitale geletterdheid van Probiblio weer een Lab Out of the Box trainingsdag. Deze trainingsdag is alleen bedoeld voor alle bibliotheken die in 2020 een of meerdere leskisten Lab Out of the Box bij ons gereserveerd hebben.

Tijdens deze dag zullen alle kisten die wij momenteel aanbieden aan bod komen in sessies van drie kwartier. Tijdens de sessies lopen we de lesbrief kort door en geven we antwoord op vragen zoals: Wat zit er allemaal in zo’n leskist? Waar moet ik op letten als ik met de kist aan de slag ga?

We doen dit natuurlijk niet op een lege maag, maar beginnen met een gezellig lunch. Het schema voor de middag ziet er als volgt uit.

Inschrijven is mogelijk tot 11 december via dit inschrijfformulier
Per bibliotheek kunnen zich maximaal twee personen inschrijven en je kunt er dan voor kiezen om samen naar een drietal sessies te gaan of de krachten te verdelen en meerdere sessies te bezoeken. We vragen je om die reden je per persoon los in te schrijven en aan te geven welke sessie je wenst te bezoeken.

Voor vragen kan je contact opnemen met Britt van Teijlingen, bvteijlingen@probiblio.nl

Meer over de leskist 'Lab Out of the Box'

Onze leskisten 'Lab Out of the Box' zijn ontwikkeld voor bibliotheken die graag aan de slag willen met digitale geletterdheid, maar hiervoor de mogelijkheden niet hebben. Door leskisten bovenlokaal te ontwikkelen en de leermiddelen roulerend in ons netwerk aan te bieden, zorgt het team Digitale Geletterdheid dat deze bibliotheken toch met verschillende (vaak prijzige) leermiddelen aan de slag kunnen. Lees verder over de leskisten.

De agenda voor 2020 is inmiddels geopend en loopt al aardig vol. Willen jullie ook een leskist reserveren, stuur dan een mailtje naar outofthebox@probiblio.nl met daarin de gewenste leskist en de periode waarvoor je de leskist wil lenen. Per bibliotheek kunnen er (binnen alle redelijkheid) meerdere leskisten per jaar aangevraagd worden. Zie onderstaand schema voor de beschikbaar van de verschillende leskisten (grijs = reeds gereserveerd). En zoals gezegd kun je wanneer je een of meerdere leskisten in 2020 gaat gebruiken ook op de trainingsdag op 18 december langskomen. Tot dan!

 

 

Meer agenda-items