Kenniscirkel Marketing: Interne communicatie

Kenniscirkel Marketing: Interne communicatie

Aan de slag met een interne communicatiestrategie voor jouw bibliotheek


Wil jij graag aan de slag met interne communicatie binnen je bibliotheek en kun je daarvoor wel wat inspiratie gebruiken? Op donderdag 9 mei organiseert Probiblio een kenniscirkel over interne communicatie en betrokkenheid. In het Kinderboekenmuseum in Den Haag leert Michael Meyer van het bureau Orange Otters Verandercommunicatie je slimmer intern te communiceren zodat collega’s zich betrokken en verbonden voelen, ook bij veranderingen. De kennissessie start met een introductie waarin Michael de stand van het vak anno 2019 behandelt. In twee praktijkdelen gaan we onder zijn begeleiding in groepen zelf aan de slag met het uitwerken van een interne communicatiestrategie en interne persona’s.

Na afloop krijg je het boek Interne Communicatie van Huib Koeleman cadeau. Dit boek is in samenwerking met Michael Meyer geschreven.

Programma
09.30 uur Inloop en koffie
10.00 uur Welkom door Probiblio marketingadviseurs
10.05 uur Inzichten van nu op het gebied van interne communicatie door Michael Meyer
11.00 uur Koffiepauze
11.15 uur In groepjes aan de slag: inzet van communicatiemiddelen en -activiteiten
12.00 uur Lunch
12.45 uur In groepjes aan de slag: ken je publiek – interne persona’s
13.30 uur Terugkoppeling, reflectie 
14.00 uur Afsluiting en gelegenheid om het Kinderboekenmuseum te verkennen

Tijdens de kenniscirkel heeft Michael tijd om enkele casussen te behandelen. Heb jij een interne communicatie casus waar je graag hulp bij krijgt? Stuur jouw casus (maximaal een half A4) dan voor 25 april 2019 op naar kcarbajal@probiblio.nl.

Wil jij graag aan de slag met een interne communicatiestrategie voor jouw bibliotheek en sparren met andere bibliotheken over hun ideeën? Schrijf je dan snel in! We zien je inschrijving graag voor 2 mei 2019 tegemoet!

Voor meer informatie
Kerstin Carbajal Henken, tel. 023 554 6288 of e-mail kcarbajal@probiblio.nl
Iet Wiersma, tel. 023 554 6262 of e-mail iwiersma@probiblio.nl

 

Meer agenda-items