Masterclass Inclusieve organisatie

Masterclass Inclusieve organisatie

Uit onderzoek blijkt dat diverse teams beter presteren. Veel aandacht gaat uit naar het samenstellen van diverse teams. Hoe zorg je er nu voor dat de medewerkers uit deze teams zich veilig voelen in de organisatie en zichzelf kunnen zijn. Hoe zorg je dat diversiteit en inclusie duurzaam is ingericht in de bibliotheek?

Een belangrijk onderdeel van het programma is bewustwording. Hoe kijk je zelf? Wat zijn de patronen in de organisatie? Je krijgt praktische handvatten aangereikt wat je kunt doen om de inclusieve organisatie te bevorderen.

Deze masterclass is voor HR professionals en wordt verzorgd door The Inclusion Studio.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk tot 7 november 2022 via de button aan de rechterzijde. Graag één formulier per deelnemer invullen.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Maaike Verhoeven, Adviseur HRD via mverhoeven@probiblio.nl of 06-17084147

 

Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 158,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items