Werkbijeenkomst voor de Monitor voor de Bibliotheek op school primair onderwijs

Werkbijeenkomst voor de Monitor voor de Bibliotheek op school primair onderwijs

Graag nodigen wij je uit voor de werkbijeenkomst voor de Monitor voor de Bibliotheek op school (primair onderwijs). 

Resultaten monitor medio maart beschikbaar
De resultaten van de monitor de Bibliotheek op school komen medio maart beschikbaar. Elke bibliotheek ontvangt dan een standaardrapportage voor elke school die heeft deelgenomen. Daarnaast is database in het rapportageportaal voorzien van alle actuele cijfers waarmee je nog verdere maatwerkanalyses kunt maken.

Wat levert de training je op?
Tijdens de werkbijeenkomst ga je daadwerkelijk met de gegevens van je eigen school (scholen) aan de slag. Het doel is dat je aan de deur uitgaat met een zelfgemaakte rapportage die je aan de school/scholen kunt presenteren. Bovendien krijg je handvatten om op school het gesprek over de monitor en het leesplan aan te gaan.

Voor wie is deze dag bedoeld?
De training is bedoeld voor monitorcoördinatoren en leesconsulenten die tussen december 2019 en februari 2020 bij ten minste één school de monitor hebben begeleid. De training is niet bedoeld voor medewerkers die in de genoemde periode de monitor niet hebben afgenomen.

Praktische informatie
De training wordt gegeven door Caroline Heijer. Je dient een eigen laptop of tablet mee te nemen om het rapportageportal te bekijken en de maatwerkrapportage te maken. Er is plaats voor maximaal twintig deelnemers. De plaatsing is op volgorde van aanmelding.

Deelname aan deze werkbijeenkomst voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos door provinciale subsidies. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 91,00.

Als er behoefte is, kun je ’s middags onder begeleiding doorwerken aan je eigen rapportages.  

Graag zien wij voor jouw inschrijving tegemoet voor 19 maart.

Voor meer informatie
Caroline Heijer, cheijer@probiblio.nl

Meer agenda-items