Nascholing trainers voorleescoördinator Stichting Lezen

Nascholing trainers voorleescoördinator Stichting Lezen

Stichting Lezen: In 2018-2019 vinden er nascholingsactiviteiten plaats voor trainers die de training voorleescoördinator geven. Deelname aan ten minste één bijeenkomst is verplicht voor behoud van het trainerscertificaat. Het doel van de nascholing is het op peil houden van de kennis en kunde van de trainer, het vergroten van de trainingsvaardigheden, vernieuwing en verdieping van de training Voorleescoördinator alsmede de studiebijeenkomsten voor voorleescoördinatoren. 

Deze eerste nascholing zal aandacht geven aan inhoudelijke verdieping, nieuwe werkvormen, uitwisseling en inspiratie voor studiebijeenkomsten voor Voorleescoördinatoren.

De nascholingen worden in drie regio’s gegeven. Je kunt je opgeven tot twee weken voorafgaand aan de datum van de bijeenkomst (zolang de bijeenkomst niet vol is). De regio Zuid richt zich op deelnemers uit Limburg, Noord- Brabant en Zeeland. Regio West op deelnemers uit Noord- Holland, Zuid- Holland en Utrecht en regio Noord op deelnemers uit Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Dat sluit niet uit dat trainers zich kunnen aansluiten bij een andere regio bijvoorbeeld omdat een datum beter uitkomt.

Datum West
Maandag 29 oktober 2018
van 9.30 - 12.30 uur
Locatie: ProBiblio, Hoofddorp

Meer agenda-items