Netwerkbijeenkomst BoekStartcoach

Netwerkbijeenkomst BoekStartcoach

BoekStartcoaches werken vaak als éénpitters op het consultatiebureau en hebben meestal niemand in de eigen organisatie om mee te overleggen of ervaringen mee uit te wisselen. Bovendien is de functie BoekStartcoach nog betrekkelijk nieuw en valt er nog veel van elkaar te leren. Deze netwerkbijeenkomst biedt daarbij uitkomst.

Tijdens de bijeenkomst kijken we aan de hand van twee praktijkvoorbeelden uit de Zaanstraak en Rotterdam wat de succesfactoren zijn van de inzet van een BoekStartcoach en waar nog winst te halen valt. Kunst van Lezen heeft een eerste evaluatie laten uitvoeren door onderzoeksbureau Qrius. De uitkomsten daarvan zijn ook heel bruikbaar om verbeteringen aan te brengen – zie Evaluatie van de inzet van BoekStartcoaches.

Verder is er ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen en te kijken naar wat Probiblio kan doen om BoekStartcoaches in de praktijk te ondersteunen. Dus heb je als BoekStartcoach behoefte aan nieuwe inzichten, aan het uitwisselen van ervaringen en het delen van tips uit de praktijk, meld je dan nu aan voor deze netwerkbijeenkomst.

Let op: het is handig als je ter voorbereiding het evaluatierapport van Qrius leest.

Deze bijeenkomst is alleen voor bestemd voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland.

Meer informatie? Neem dan contact op met Barbara van Walraven, bvanwalraven@probiblio.nl

 

 

Meer agenda-items