Netwerkbijeenkomst Nut en noodzaak van BoekStart in de kinderopvang

Netwerkbijeenkomst Nut en noodzaak van BoekStart in de kinderopvang

Sluit aan op 12 oktober van 9.30 – 12.00 uur bij de online netwerkbijeenkomst en luister naar nut en noodzaak van BoekStart in de kinderopvang.

In een gesprek met twee kinderopvangorganisaties die samenwerken met de Bibliotheek Zoetermeer en Kennemerwaard, verkennen we de meerwaarde van die samenwerking: wat levert BoekStart in de kinderopvang op en aan welke doelen draagt het bij?

Daarnaast gaat onze adviseur business- en verdienmodellen, Peter Voortman, in op het optimaliseren van het zakelijke proces rond de financiering van BoekStart in de kinderopvang. Tot slot delen we aan de hand van concrete praktijksituaties tips en adviezen met elkaar.

Met de uitkomsten van deze netwerkbijeenkomst kunnen voorleesconsulenten beter het gesprek aangaan over de meerwaarde van BoekStart in de kinderopvang en de kansen die dit programma biedt voor het beleidsplan van de bibliotheek.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 5 oktober via de button aan de rechterzijde.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Charlotte Lehmann, junior adviseur Educatie, of Barbara van Walraven, adviseur Educatie

Kijk hier voor al ons aanbod op het het gebied van BoekStart in de kinderopvang.

Aanmeldingsvoorwaarden

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 35,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 5 oktober 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief BTW. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal één deelnemer per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items