Oud goed in een nieuw jasje

Oud goed in een nieuw jasje

Kenniscirkel: Erfgoed in de Bibliotheek

Donderdag 15 november organiseren we de tweede kenniscirkel van dit jaar met als thema ‘erfgoed in een nieuw jasje’. Denk aan VR en AR om historie te beleven, escape rooms, historisch bouwen in Minecraft en nog veel meer. Het volledige programma en tijden volgen binnenkort. Zet hem alvast in je agenda want het belooft een dag vol inspiratie, praktische toepassingen en nieuwe ontdekkingen te worden!

De provincie Zuid-Holland zet in op het breed beschikbaar stellen van erfgoed en archeologie aan haar inwoners. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor de openbare bibliotheken. ProBiblio is om die reden altijd op zoek naar innovatieve en inspirerende methoden om de drempels tot ons erfgoed te verlagen en bibliotheekbezoekers op informele manier kennis te laten maken met de lokale geschiedenis.

Tijdens deze kenniscirkel bieden we een podium aan allerlei initiatieven en organisaties van binnen en buiten de bibliotheekwereld die erfgoed op een vernieuwende manier onder de aandacht brengen en zo nieuwe doelgroepen weten te bereiken.

Meer agenda-items