Projectendag Save the date en pitch

Projectendag Save the date en pitch

Save the date
Ook in 2019 gaat het Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheeknetwerk met innovatieve projecten aan de slag! Tijdens de Projectendag op 28 juni 2018 bepalen we gezamenlijk welke netwerkprojecten dat zijn. ProBiblio zal weer voorstellen voor nieuwe projecten doen, maar ook bibliotheken kunnen projectideeën presenteren en andere bibliotheken en ProBiblio uitnodigen deel te nemen. 

Heb jij of heeft een van je medewerkers een goed innovatief idee?

PITCH MEE!

Jouw publiek bestaat uit directie- en MT-leden van andere bibliotheken en ProBiblio, inhoudsdeskundigen en ambtenaren van de provincies Noord- en Zuid-Holland. Degenen die hun projecten gaan pitchen, toetsen hun idee op waarde bij de aanwezigen. Het uiteindelijke doel is dat er mooie samenwerkingen ontstaan.

  • Noteer 28 juni van 9.30 uur tot 14.30 uur alvast in je agenda: PROJECTENDAG 2019, Opaallaan 1180, Hoofddorp.
  • Enthousiasmeer je MT-leden en inhoudsdeskundigen om hetzelfde te doen!
  • Spot de innovators, de creators, de inspirators binnen je bibliotheek en daag ze uit om hun innovatieve project (in wording) te pitchen op 28 juni.
  • Mooie voorbeelden gevonden? Gebruik onderstaand formulier om interesse kenbaar te maken!
  • De officiële uitnodiging, met het inschrijfformulier voor de Projectendag, versturen we uiterlijk eind april.
  • We zien jouw idee graag voor 23 april 2018 tegemoet!

Voorlopig programma
09.30 uur tot 10.00 uur: Ontvangst
10.00 uur tot 12.00 uur: Bibliotheken en ProBiblio pitchen hun netwerkprojectvoorstellen (interactief)
12.00 uur tot 14.00 uur: Presentatie resultaten netwerkprojecten 2017-2018 op de Projectenmarkt

Projectenmarkt
Op de Projectenmarkt vind je tastbare resultaten van een groot aantal netwerkprojecten. Handige naslagwerken, brochures en hulpmiddelen waarmee je zelf aan de slag kunt. De Projectenmarkt werd vorig jaar hoog gewaardeerd. We bezorgen je een tas vol inspiratie.

Inhoudelijk deskundigen
Evenals vorig jaar is het mogelijk om een aantal domeinspecialisten mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan collega’s die betrokken zijn bij een specifiek netwerkproject of affiniteit hebben met een innovatief thema: kom vooral samen en laat deze medewerkers hun agenda alvast blokken!

Geen aandacht voor de programma’s
Er is op basis van de evaluatie van vorig jaar besloten om tijdens de Projectendag geen aandacht te besteden aan de SOOB- en BOZH-programma’s. Hier wordt een ander moment voor gekozen. Daarmee kan de dag actiever worden ingevuld en ingekort.

Meer agenda-items