Webinar Samenwerking Bibliotheek & Randstad

Webinar Samenwerking Bibliotheek & Randstad

De Bibliotheek en Randstad slaan de handen ineen om iedereen de kans te geven om te werken aan betere basisvaardigheden, zoals taal en digitale vaardigheden.

Vaardigheden die onmisbaar zijn voor een goede aansluiting met de arbeidsmarkt. Het afgelopen jaar zijn, onder begeleiding van Probiblio, verschillende lokale bibliotheken aan een lokale Randstad-vestiging gekoppeld. Gezamenlijk werken ze aan een mooi aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor Randstad-flexwerkers!

We zien mooie kansen voor bibliotheken (ook buiten ons werkgebied) en informeren jullie graag over dit project. Probiblio organiseert i.s.m. Randstad op dinsdag 16 maart om 09.30 uur een webinar over dit project voor specialisten basisvaardigheden (en andere geïnteresseerden) uit alle provincies.

We zullen jullie, specialisten basisvaardigheden en taalhuiscoördinatoren, informeren over het project, kansen schetsen voor de bibliotheken, best practices delen en handvatten geven om zelf ook concreet aan de slag te gaan.

Meer informatie over het project vind je op probiblio.nl/bibliotheek-en-randstad

Praktisch
Webinar Samenwerking Bibliotheek & Randstad
Dinsdag 16 maart, 9.30-11.00 uur

Aanmelden via https://register.gotowebinar.com/register

 

 

Meer agenda-items