Regionale Digisterker-Deeldag

Regionale Digisterker-Deeldag

Stichting Digisterker is bezig met het vernieuwen van het cursusmateriaal. Om de nieuwe mogelijkheden toe te lichten, organiseert Stichting Digisterker samen met ProBiblio en de Flevomeerse Bibliotheken een regionale 'deeldag'. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 maart van 9.00 uur tot 13.30 uur en is bedoeld voor docenten en coördinatoren van Bibliotheken die zich bezig houden met de cursus Werken met de E-overheid.

Tijdens de ochtend ontmoet je andere coördinatoren en docenten uit de regio Noord-Holland en Flevoland en is er ruimte om van elkaar te leren, de nieuwste ontwikkelingen te bespreken en ervaringen uit te wisselen. Kom dus je successen delen en je vragen stellen. Samen zetten we ons in voor een toegankelijke digitale wereld voor iedereen!

Programma:

09.00 uur: Inloop met koffie en thee

09.30 uur: Start van het programma: uitleg over o.a. nieuwe Digisterker onderdelen en het uitwisselen van ervaringen.

12.00 uur: Afronding en start gezamenlijke lunch

 

Aanmelden en organisatie
Deze bijeenkomst is kosteloos. Per basisbibliotheek kunnen, naast de coördinator van de Bibliotheek, maximaal twee mensen zich aanmelden, in totaal dus drie mensen. Wil je met meer personen komen dan is hiervoor een wachtlijst.

Aanmelden kan tot en met 22 maart!

Adres en parkeren
De Nieuwe Bibliotheek | Stad
Stadhuisplein 101
1315 XC Almere

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van Stadhuis Almere. Het treinstation is op loopafstand.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Digisterker via Kim Keijsers via kim.keijsers@digisterker.nl of Babette Egges via begges@probiblio.nl.  

Meer agenda-items