SPOENK* winterse uitpakparty in de bios

SPOENK* winterse uitpakparty in de bios

Plof neer in het pluche en geniet van een prikkelende bioscoopvoorstelling met fragmenten uit films, documentaires en TED talks, afgewisseld met discussies over biebdynamiek 0-100. Uitgangspunt is de SPOENK* trendcollage, waarin we deze winter bij elkaar brengen wat hot en happening is in media educatie voor kinderen. Hoe werken bibliotheken, scholen en het thuisfront op elkaar in. Wat vinden kinderen, wetenschappers, trendwatchers en journalisten van wat er speelt?

Bekijk hier een stukje van de Trendcollage die tot leven gaat komen in een interactieve bioscoopvoorstelling op 8 december!

Drie bibliotheken zijn genomineerd vanwege een fijne neus voor SPOENK* biebdynamiek. In een heel persoonlijke getuigenis zie je hoe de ideeën in het hoofd van drie lees experts werkelijkheid worden op hun eigen biebvloer. Met: programmering met groot bereik, 21 CS verbindt Bibliotheek en school, kinderparticipatie in collectiebeleving.

Ontvangst vanaf 9.30 uur, aanvang voorstelling 10.00 uur. Met om 12.30 uur een exclusieve PROPCORN lunch. Er zijn zestig kaartjes beschikbaar voor deze unieke interactieve voorstelling, zegt het voort en komt dat zien!

We zien je inschrijving graag voor 1 december tegemoet!

Meer agenda-items