Lampje op de planken, voorstelling en nagesprek

Lampje op de planken, voorstelling en nagesprek

Lampje op de planken, theatervoorstelling en nagesprek

Het bekroonde kinderboek Lampje van Annet Schaap (o.a. Gouden Griffel) is bewerkt tot theatervoorstelling en is op woensdag 1 december te zien in Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Na afloop van de voorstelling vindt er een nagesprek plaats met Annet Schaap en hoofdrolspeelster Rosa van Leeuwen. Tijdens dit gesprek vertellen zij over het bewerkingsproces van het boek naar het toneel. Welke keuzes zijn er gemaakt en hoe hebben ze, zowel in het boek als in de voorstelling, gezorgd voor de aansluiting bij de belevingswereld van kinderen? Daarnaast komen ook de drie dimensies van kinderboeken aan bod.
Uiteraard is er tijdens het gespek ook veel ruimte voor vragen en discussie.

Dit (gratis) nagesprek is bedoeld voor bibliotheekmedewerkers, leerkrachten en leesconsulenten, en wordt georganiseerd door Probiblio, Bibliotheek Kennemerwaard en Maastd. in samenwerking met Cool kunst en cultuur.

Meer informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het nagesprek op de website van Cool. Kaarten voor de voorstelling (á € 15,00) kun je reserveren via de website of servicebalie,  info@coolkunstencultuur.nl of 072 5347662. Ook kun je via deze weg reserveren voor het gratis nagesprek (gebruik hiervoor de actiecode 'vuurtoren').

 

 

Meer agenda-items