Training Efficiënte invoer Hetinformatiepunt.nl

Training Efficiënte invoer Hetinformatiepunt.nl

Onderdeel van het inrichten van een Informatiepunt Digitale Overheid is het werken met de website www.hetinformatiepunt.nl. Vanuit de subsidie is het verplicht je aanbod dusdanig in G!DS in te voeren dat het zichtbaar wordt op deze sociaal-educatieve kaart, die concreet aanbod en diensten van iedere bibliotheek (en partners) toont. Als kartrekker speel je een belangrijke rol bij het zo efficiënt mogelijk invoeren van dit aanbod. Bespaar tijd en voorkom onnodig dubbel werk door deel te nemen aan deze online sessie speciaal voor IDO-kartrekkers en hun rol in dit proces. 

Alles hangt af van de samenwerking tussen jou, de G!DS-redacteur en jullie lokale netwerk. Jullie hebben hierin allemaal een belangrijke rol: jij haalt de informatie over het aanbod op uit jullie lokale netwerk, het netwerk levert het goed aan en jouw redacteur voert het correct in. En hierbij geldt dus vooral: jij kan niet zonder de G!DS-redacteur en de G!DS-redacteur kan niet zonder jou!

Na deelname aan deze sessie weet jij als kartrekker precies:

  1. Waarom een goede samenwerking tussen jou, je G!DS-redacteur en jullie lokale netwerk de succesfactor is voor www.hetinformatiepunt.nl.
  2. Welke informatie je G!DS-redacteur van jou nodig heeft.
  3. Hoe je ervoor zorgt dat de invoer door de G!DS-redacteur zo efficiënt mogelijk gaat.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 11 oktober via de button aan de rechterzijde. 

Meer informatie

Neem voor vragen en meer informatie contact op met Floor Banning, adviseur Basisvaardigheden

Aanmeldingsvoorwaarden
Deze training is alleen bedoeld voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 11 oktober 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. 

Meer agenda-items