Training Hellodialog

Training Hellodialog

Graag nodigen we je uit voor een Hellodialog training op donderdag 2 december. Na deze training haal jij nog meer uit je nieuwsbrieven en e-mailcampagnes binnen het programma Hellodialog.

Deze training zal voornamelijk gaan over klantsegmentatie en verzendlijsten, maar ook over het instellen van geautomatiseerde campagnes. We raden de deelnemers aan om een laptop mee te nemen, omdat we ter plekke gezamenlijk het systeem induiken. Verder gaan we in op de nieuwste functies binnen Hellodialog en krijg je natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met collega's.

Programma

09.30-10.00 uur: Opening update & trends
10.00-11.00 uur: Geautomatiseerde campagnes
11.00-11.10 uur: Pauze
12.00-12.15 uur: Nieuwe functies en meest gestelde vragen
12.15-12.30 uur: Afsluiting
12.30 uur         : Lunch (inclusief)

 

Aanmelden

Deze training is alleen bedoeld voor bibliotheekorganisaties die Hellodialog afnemen via Probiblio. Aanmelden voor de training kan tot 25 november via de button aan de rechterzijde.
Heb je nu al vragen die je tijdens de training graag behandeld wil hebben? Stuur deze alvast in! Je kunt tot één week voor de training jouw vraag insturen naar hellodialog@probiblio.nl

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Brood of Julia van Haaster

Update uitbreiding export Wise/Hellodialog

Goed nieuws! Binnenkort wordt er gewerkt aan een aanpassing van de export van Wise naar Hellodialog. De selectiecodes van leden en de vervaldatum van abonnementen worden toegevoegd. Op deze manier kun je nog specifiekere marketingacties uitvoeren richting je leden. We verwachten dat de export half november aangepast is. We zullen hier tijdens de training ook op ingaan.

Aanmeldingsvoorwaarden
Aanmelden is mogelijk tot 25 november 2021. Deelname is kosteloos voor bibliotheekorganisaties die Hellodialog van Probiblio afnemen, dit is inclusief een lunch (optioneel). Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 25 november 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Er kunnen maximaal 17 personen deelnemen aan de training en de training wordt niet opgenomen. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal één deelnemer per bibliotheekorganisatie toelaten. 

Meer agenda-items