Training Hellodialog

Training Hellodialog

Wil jij met het programma Hellodialog optimaal gebruik maken van e-mail marketing? Op maandag 19 september organiseert Probiblio samen met Hellodialog een training, zodat jij nog meer uit je nieuwsbrieven en e-mailcampagnes haalt.

Deze training zal voornamelijk gaan over het instellen van geautomatiseerde campagnes. Dit doen we in workshopvorm; neem dus vooral je laptop mee. We willen graag van je weten met welke campagne je het liefst aan de slag wil tijdens de training. Vul daarom de poll in die je in de uitnodiging per e-mail hebt ontvangen.

Verder zal de training ingaan op privacy, het meten van resultaten en de nieuwste functies binnen Hellodialog. Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Programma

09.00 uur Ontvangst met koffie en thee
09.30 uur Opening
09.35 uur Privacy
10.00 uur Geautomatiseerde campagnes
11.15 uur Pauze
11.30 uur Het meten van resultaten
12.00 uur Vragenrondje
12.30 uur Einde gevolgd door een lunch


Aanmelden

Deze training is er voor alle bibliotheken die een Hellodialog licentie afnemen via Probiblio. 

Graag zien wij vóór 12 september jouw inschrijving tegemoet!
Wil je samen met een collega de training bijwonen? Stuur de uitnodiging dan naar hem/haar/hen door.

Vragen

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Marjolein Brood, tel. 06 40 64 58 18, of Julia van Haaster, tel 06 53 78 97 69.

Inschrijfvoorwaarden
Deelname is alleen bestemd voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland die een Hellodialog licentie hebben via Probiblio. De deelname is voor hen kosteloos. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM.  Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items