Training Hellodialog

Event
Gepubliceerd op 25 september 2023

Doe mee met de jaarlijkse Hellodialog training op donderdag 23 november. Na deze training haal jij nog meer uit je nieuwsbrieven en e-mailcampagnes binnen het programma Hellodialog.

Datum:
23 november 2023
Tijd:
10:00 – 14:00
Locatie:
Basecamp Haarlem, Energieplein 74, 2031 TC Haarlem
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH
Aantal deelnemers:
Max. 20 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 15 november

Voor wie?

Deze training is er voor alle bibliotheken uit Noord- en Zuid-Holland die een Hellodialog licentie afnemen via Probiblio.

Programma

Wessel Werlemann van Hellodialog neemt ons tijdens deze training onder andere mee in segmenteren, profielverrijking en geautomatiseerde campagnes. Neem je laptop mee! Af en toe duiken we met elkaar in het systeem van Hellodialog. Verder gaan we tijdens de training in op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van privacy en AI in e-mailmarketing. Uiteraard is er ook genoeg tijd om al je vragen over Hellodialog te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere bibliotheken.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 15 november 2023. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten.