Training Frontoffice Mediaopvoeding 0-12 jaar

Educatie Publieksservice Trainingen
Gepubliceerd op 07 september 2023

In deze incompany training leer je hoe jij vragen rondom mediaopvoeding met vertrouwen en zo goed mogelijk kunt beantwoorden, zonder dat je zelf alles van de inhoud weet. 

Duur:
3,5 uur
Kosten:
Kosteloos voor Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken
Aantal deelnemers:
5-12 deelnemers

Ouders weten de bibliotheek steeds beter te vinden als betrouwbare bron van informatie over mediaopvoeding van hun kinderen van 0-12 jaar. Jij als frontofficemedewerker bent daarbij het eerste aanspreekpunt. Daarom is het belangrijk dat je een goede basiskennis hebt van mediaopvoeding en aanvullende informatie makkelijk kunt opzoeken. Zodat je zélf vragen op de juiste manier kunt beantwoorden, of ouders kunt doorsturen naar de juiste expert.

In deze training gaan we hiermee aan de slag. We combineren theorie (aan de hand van de MediaDiamant) en praktijk, aan de hand van veelgestelde vragen van ouders.

De training bestaat uit twee delen:

  • Een kennisgerichte e-learning die je zelfstandig volgt. De link naar de e-learning sturen we uiterlijk twee weken voor de praktijktraining. Duur van de zelfstudie is 1,5 uur.
  • Een interactieve praktijktraining met jouw collega’s. Deze training vindt plaats in jouw bibliotheek of online. Duur van de bijeenkomst is 2 uur.

Voor wie?

Frontofficemedewerkers