Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is op Twitch

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is op Twitch

Op 9 maart om 14.30 uur is het team Digitale Geletterdheid weer te vinden op Twitch! Tijdens deze stream willen we jullie inspireren en informeren op het gebied van mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen.

Jonge kinderen weten de weg in de ‘digitale wereld’ razendsnel te vinden. Ze swipen op de tablet of smartphone zo naar hun favoriete filmpje of app. Kinderen beleven hier veel plezier aan en voor ouders geeft het af en toe een momentje voor jezelf. Maar dreumesen, peuters en kleuters zijn nog te klein om er wijs mee om te gaan en begeleiding van ouders en verzorgers is nodig.

Van 26 maart tot en met 2 april wordt dan ook – tijdens de Media Ukkie Dagen – aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. Dit jaar is het thema Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! Tijdens onze stream blikken we vooruit op de Media Ukkie Dagen en willen we jullie inspireren en informeren op het gebied van Mediaopvoeding.

Benieuwd? Kijk dan op 9 maart naar onze Twitch! Uiteraard is er ook tijdens deze Twitch tijd om vragen te stellen.

Meekijken kan eenvoudig via: www.twitch.tv/probibliodg (let op: nu zie je nog niks, maar op 9 maart is direct onze stream in beeld). Je hebt geen account nodig, alleen als je wilt meepraten via de chat moet je een (gratis) account aanmaken. Bij een livestream via Twitch ben je zelf niet in beeld, maar zie je alleen de stream die wij uitzenden. Je kunt dus gewoon lekker in je joggingbroek op de bank blijven zitten.

Op 9 maart gaan we om 14:15 online en om 14:30 zullen we echt beginnen! Dus pak een hapje en een drankje en doe mee. Tot dan!

Meer agenda-items