Twitch special: Week van de Mediawijsheid

Twitch special: Week van de Mediawijsheid

Van 6 t/m 13 november vindt de Week van de Mediawijsheid plaats. Met dit jaar als thema: ‘Wat is jouw digitale balans?’ Onze adviseurs Digitale geletterdheid zijn op 10 november om 14.30 weer live op Twitch. Om jullie te voorzien van informatie en om bij te kletsen!

We beginnen de stream met wat nieuwtjes. Daarna gaan we in op de Week van de Mediawijsheid en bespreken we een aantal activiteiten. Uiteraard is er ook tijdens deze sessie tijd om vragen te stellen. Zien we je tijdens onze volgende stream op 10 november?

Meekijken kan eenvoudig via: www.twitch.tv/probibliodg. Let op: nu zie je nog niks, maar op 10 november is direct onze stream in beeld. Je hebt geen account nodig, alleen als je wilt meepraten via de chat moet je een (gratis) account aanmaken. Bij een livestream via Twitch ben je zelf niet in beeld, maar zie je alleen de stream die wij uitzenden. Je kunt dus gewoon lekker in je joggingbroek op de bank blijven zitten.

Op 10 november gaan we om 14:15 online en om 14:30 zullen we echt beginnen. Dus pak een hapje en een drankje en doe mee. Tot dan!

Bekijk onze eerdere livestreams over digitale geletterdheid.

Meer agenda-items