Twitch-stream Digitale geletterdheid: Twitch with us – on tour!

Twitch-stream Digitale geletterdheid: Twitch with us – on tour!

Op woensdag 25 mei om 14.30 uur is het team digitale geletterdheid weer te vinden op Twitch. Dit keer zijn we op bezoek bij Bibliotheek Amstelland!

Let op! De datum is ivm de MNX2022 verplaatst naar 25 mei.

Tijdens deze Twitch praten we je weer bij op het gebied van digitale geletterdheid: komt digitale geletterdheid nu echt in het curriculum? Daarnaast zijn we te gast bij Bibliotheek Amstelland! Ben jij benieuwd hoe het er daar aan toegaat? Tune dan op 25 mei om 14:30 in en stel al je prangende vragen in de chat!

De stream van het team digitale geletterdheid vind je op www.twitch.tv/probibliodg (let op: nu zie je nog niks, maar op 25 mei is de stream direct in beeld). Om de stream te volgen heb je geen account nodig, alleen als je mee wilt praten via de chat moet je een gratis account aanmaken. Daarnaast ben je zelf niet in beeld, maar zie je alleen de stream die wij uitzenden!

Wist je dat je de stream ook heel goed op de achtergrond kan laten draaien? Dus zet die stream aan, doe die oortjes in, laat je overspoelen met informatie en luister mee! Kan je niet op 25 mei? Kijk dan de stream on demand terug op onze website!

Op 25 mei gaan we rond 14.25 uur online en om 14.30 uur zullen we echt beginnen! Tot dan.

Meer agenda-items