And then.. we Twitched, Online stream digitale geletterdheid: kinderboekenweekspecial

And then.. we Twitched, Online stream digitale geletterdheid: kinderboekenweekspecial

Op 15 september gaan onze adviseurs Digitale Getterdheid weer live via Twitch! Deze derde livestream is een special edition: helemaal in het teken van de kinderboekenweek. We nemen jullie mee door leuke activiteiten die plaatsvinden in de bibliotheken en voorzien jullie van de nodige inspiratie en ideeën voor de kinderboekenweek. En wie weet krijgen we nog wel een gastbezoek van efgoedexpert en filmster van de BiebBouwers: Edo!

We horen graag jullie inbreng voor het programma van de stream! Dus, ga jij iets gaafs doen in de kinderboekenweek met jouw bibliotheek en wil je dat delen? Heb je een idee dat je in de groep wil gooien of heb je een vraag voor een van onze adviseurs? Mail dan vooral naar outofthebox@probiblio.nl en dan gaan we daarop in tijdens de livestream!

Meekijken kan eenvoudig via www.twitch.tv/probibliodg (let op: nu zie je nog niks, maar op 15 september is direct onze stream in beeld). Je hoeft je van tevoren niet in te schrijven, de stream is openbaar. Je hebt geen account nodig, alleen als je wilt meepraten via de chat moet je een (gratis) account aanmaken. Bij een livestream via Twitch ben je zelf niet in beeld, maar zie je alleen de stream die wij uitzenden. Je kunt dus gewoon lekker in je joggingbroek op de bank blijven zitten.

Tot dan!

Meer agenda-items