‘Van enthousiasmeren naar activeren!’ Kennis- en netwerkbijeenkomst dBos PO

‘Van enthousiasmeren naar activeren!’  Kennis- en netwerkbijeenkomst dBos PO

Je hebt een fantastisch idee voor een lesprogramma op school. Enthousiast vertel je erover tegen leraren. Je denkt hen in jouw enthousiasme mee te krijgen, maar het resultaat valt tegen. Ze vinden het een mooi programma, maar gaan er niet zelf mee aan de slag. Je hebt ze blijkbaar niet voldoende overtuigd. Hoe kan dat? En hoe doe je het de volgende keer beter? 

Op beide vragen krijg je op donderdag 8 maart antwoord. Dan organiseert ProBiblio in Hoofddorp een interactieve kennisbijeenkomst waarin jij gaat leren anderen te overtuigen. Belangrijkste afspraak: stop met zenden en verplaats je in de ander. Moeilijk? Welnee. Eng? Integendeel, het is juist ontzettend leuk om anderen te overtuigen. 

’s Ochtends toont presentatietrainer Mart Rienstra ons de regels van het spel van overtuigen. Daarna vertellen twee leesconsulenten over hun praktijk. Na de lunch ga jij vervolgens met je collega’s aan de gang. En ’s avonds? Dan weet jij anderen te overtuigen!

Als experiment en op verzoek (in verband met files) beginnen we om 11.00 uur. Ben je vroeger op locatie en wil je vooraf (of achteraf natuurlijk) nog even werken, dan kun je gratis gebruik maken van één van de flexibele werkplekken bij ProBiblio.

Meer informatie via Dia Wesseling - Adviseur Educatie, dwesseling@probiblio.nl

Meer agenda-items