Kennis- en netwerkbijeenkomst VoorleesExpress

Kennis- en netwerkbijeenkomst VoorleesExpress

Save the date
Op donderdag 27 juni 2019 organiseren we weer een kennis- en netwerkbijeenkomst VoorleesExpress. Alle achttien locaties, en samenwerkingspartners, die zich hebben aangemeld voor de provinciale aanpak in Noord- en Zuid-Holland zijn van harte welkom!

Programma
Het dagprogramma is bijna rond en zal uiterlijk eind mei bekend gemaakt worden. Onderstaand lichten we alvast een tipje van de sluier op over de geplande workshop die gegeven wordt door De VoorleesExpress, interessant voor zowel de ‘ervaren’ als de ‘nieuwe’ VoorleesExpress projectleiders.

Workshop
Als projectleider voor de VoorleesExpress ben je heel druk. Er is ontzettend veel te doen. Hoe kan je focus houden op de inhoud, visie, positionering en strategie? En minder tijd besteden aan organisatorische taken en administratie? Tijdens de workshop krijg je inzicht in verschillende manieren waarop je het vrijwilligers- en projectmanagement kunt inrichten. We sparren samen over de verschillende keuzes die je kunt maken met als doel dat jij naar huis gaat met ideeën om slimmer te werken en tijd vrij te maken voor wat jij echt belangrijk vindt!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Annemieke Michelot, amichelot@probiblio.nl

 

Meer agenda-items