Workshop Contentstrategie

Workshop Contentstrategie

Door middel van een goede contentstrategie draag je zorg dat content en de inzet van middelen afgestemd is op jouw focusdoelgroepen en de relevantie voor die doelgroepen daarmee stijgt.

Diverse (nieuwe) media kunnen ingezet worden bij doelgericht communiceren. Wat je het beste wanneer in kunt zettenis een uitdaging. De kracht zit in het combineren van verschillende media en het afstemmen op de doelgroepen. Om een zo’n goed mogelijke contentstrategie te bedenken, biedt Probiblio naast advies op maat per bibliotheek een serie aan trainingen aan op het gebied van contentstrategie, podcasts en video maken. Bibliotheken kunnen één of meerdere trainingen bijwonen.

Een goede contentstrategie draagt zorg dat je efficiënt en doelgericht kunt communiceren met jouw focusdoelgroepen. In deze workshop wisselen theorie en opdrachten elkaar af en ga je dus direct aan de slag met een opzet voor een contentstrategie voor jouw bibliotheek. Deze workshop is ook al in 2020 gegeven, maar wordt wegens succes herhaald! De workshop contentstrategie is ook te volgen voor bibliotheken buiten ons werkgebied. Kosten hiervoor zijn € 75,00 per persoon per workshop.

Het maximum aantal deelnemers voor de workshop Contentstrategie is bereikt.

Het is niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Mocht je toch interesse hebben in deze workshop, laat het dan weten via marketingadvies@probiblio.nl. Dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing’.

Deze workshop wordt gegeven door marketingadviseurs Jet Govers en Monique van der Loo.

Voor vragen kan je contact opnemen met Jet Govers.

Meer agenda-items