Workshop Google Adwords campagnes inrichten

Workshop Google Adwords campagnes inrichten

Maak jij al gebruik van de mogelijkheden om je Bibliotheek via Google Adwords (gratis) te profileren onder je doelgroep? Of zie je er tegenop om hiermee te beginnen omdat je niet weet hoe je een goede advertentie moet inrichten? Of hoe je gratis advertentiebudget via Google grants kunt aanvragen? We helpen je graag op weg. 

Workshop specifiek voor Bibliotheken

Om je hierbij te ondersteunen bieden we op maandagmiddag 11 september een workshop aan. Deze workshop is bedoeld voor bibliotheekmedewerkers die nog niet (zo) bekend zijn met Google Adwords. De deelnemers maken kennis met Google Adwords en kunnen na deze workshop zelf eenvoudige campagnes opzetten en beheren. 

Wat leer ik deze middag?

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Waarom online adverteren
  • Wat voor campagnes passen bij mijn Bibliotheek
  • Hoe richt ik een Google Adwords campagne in
  • Wat zijn goede advertentieteksten en landingspagina's
  • Wat komt er kijken bij het monitoren en beheren van een campagne
  • Hoe vraag ik een Google grant aan
  • Advies op bestaande Adwords account 

Hoe, wat waar?

De bijeenkomst vindt plaats op 11 september van 13.00 tot 16.00 uur bij ProBiblio in Hoofddorp, Opaallaan 1180. Het is mogelijk om voorafgaand aan de bijeenkomst mee te lunchen, geef dit aan bij je inschrijving.

Aanmelden

De kosten zijn € 56,- voor deelnemers uit Zuid-Holland, € 71,- voor deelnemers uit Noord-Holland en € 87,- voor overige provincies. Inschrijven voor deze workshop kan tot 18 augustus 2017. Doorgang is afhankelijk van een minimum aantal deelnemers. 

NB. Wil je advies op je bestaande Google Adwords account? Vergeet dan niet je laptop mee te nemen en/of je inloggegevens op het betreffende account. 

Schrijf je in voor 18 augustus!

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma of Google Adwords, kun je contact opnemen met Monique van der Loo, marketingadviseur, e-mail mvdloo@probiblio.nl, tel. 06-4156 5514.

Meer agenda-items