Workshop Storytelling

Workshop Storytelling

De bibliotheek zit vol mooie verhalen. Verhalen wekken emoties op, je kunt je inleven in een situatie of persoon. Storytelling is ook een mooie manier om je product of dienstverlening over te brengen aan je publiek. Maar hoe raak en bind je ze met je verhaal?

Op donderdag 1 juni vindt de workshop Storytelling plaats. Tijdens deze workshop neemt storytelling bureau StoryDiggers ons mee in de wereld van verhalen. Je leert hoe je storytelling inzet, welke elementen een goed verhaal bevat en we gaan aan de slag met het maken van een eigen verhaal. Ook leer je hoe je het onderdeel kan laten zijn van je contentstrategie, en hoe je het merkverhaal van de Bibliotheek hierbij kunt gebruiken.  

Theorie en oefeningen wisselen elkaar af, waarbij je oefent met een eigen case binnen de context van het gemeenschappelijke verhaal van de Bibliotheek. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om je vragen te stellen en ervaringen en inzichten met andere deelnemers te delen.

Voor wie?

Marketing- en communicatiespecialisten die al eerder de workshop 'Contentstrategie' gevolgd hebben en/of al met een contentstrategie bezig zijn en kennis over het 3H-model hebben.

Inschrijven

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Wil je op de reservelijst geplaatst worden, of heb je andere vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Vervolgworkshop

De workshop is een vervolg op de workshop 'Contentstrategie' van 28 maart jl. Naast deze workshop, organiseren we op dinsdag 12 september 2023 een workshop ‘PR als onderdeel van je contentstrategie’. Uitnodiging met het exacte programma en locatie volgt, dus houd onze kanalen in de gaten.

Informatie

Een lunch is bij de workshop inbegrepen. Heb je vragen nog vragen of wil je meer informatie? Meem dan contact op met Julia van Haaster, marketingadviseur of Kerstin Carbajal Henken, marketingadviseur.

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 24 mei 2023. Deelname is kosteloos voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland wegens subsidie. Bibliotheken buiten het werkgebied betalen € 36,00  per persoon. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland € 36,00 annuleringskosten in rekening. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten.

 

Meer agenda-items