Zo breng je het IDO lokaal onder de aandacht!

Zo breng je het IDO lokaal onder de aandacht!

***Het maximaal aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is bereikt.***

 

Bijeenkomst voor IDO- kartrekkers en marketeers

Wil je weten hoe je het Informatiepunt Digitale Overheid lokaal zo effectief mogelijk uitrolt? Hoe de landelijke campagne vanuit de KB eruit gaat zien? En welke materialen en tools je kunnen helpen om de doelgroep te bereiken in jouw werkgebied? Kom dan 29 september naar onze bijeenkomst Zo breng je het IDO lokaal onder de aandacht!  

De bijeenkomst is voor IDO-kartrekkers én marketing en/of communicatiespecialisten. Naar ons idee kun je namelijk niet zonder elkaar; je zorgt er samen voor dat de inhoudelijke boodschap op de juiste manier met het juiste middel naar de doelgroep wordt gecommuniceerd. Meld je dus bij voorkeur samen aan!

De KB geeft tijdens deze bijeenkomst een sneak peek van de landelijke campagne rondom Digitale Inclusie. Daarnaast laten de adviseurs van Probiblio zien hoe je de landelijke marketingmaterialen lokaal kunt doorvertalen en wat je daarbij kan helpen; bijvoorbeeld de Mosaic-rapportage van jouw bibliotheek of de Scan Laaggeletterdheid.
Verder gaan we vooral samen aan de slag. Hoe kunnen jullie, IDO-kartrekkers en marketingspecialisten, gezamenlijk het IDO zo goed mogelijk positioneren in jullie werkgebied en de juiste doelgroep bereiken?

Programma  (onder voorbehoud)

9.00 uur  Inloop
9.30 uur  Welkom door Probiblio
9.35 uur Maak kennis met het werk van je collega
10.15 uur    Presentatie KB campagne Digitale Inclusie (Stephanie Verhagen)
11.00 uur  Pauze
11.15 uur Lokale doorvertaling van het IDO d.m.v. marketingtools
12.00 uur Lunch
12.45 uur   Met jouw collega aan de slag met de lokale uitrol van het IDO
14.00 uur Einde

 

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over Digitale Inclusie op onze website
Of neem contact op met marketingadviseurs Marjolein Brood en Jet Govers via marketingadvies@probiblio.nl of met basisvaardigheden-adviseurs Anne-Marie van der Poel en Floor Banning via basisvaardigheden@probiblio.nl

 

Meer agenda-items