Zomercafé Basisvaardigheden

Zomercafé Basisvaardigheden

Met de zomer in het vooruitzicht, nodigen we je graag uit voor ons Zomercafé Basisvaardigheden op 29 juni. Tijdens deze digitale middag serveren we zomerse cocktails met een vleugje gezelligheid, een schijfje kennis, een flinke scheut collegiale ontmoeting en een gesuikerd randje inspiratie.

We organiseren verschillende stamtafels over actuele onderwerpen binnen het domein basisvaardigheden waarover we in gesprek gaan, zoals de thema’s gecijferdheid, gezondheidsvaardigheden, het Ontwikkelplein en monitoring en effectmeting. Sluit naar eigen keuze aan bij verschillende stamtafels en filosofeer met ons mee! Ook zijn deze stamtafels de plek om volop ervaringen en vragen uit te wisselen. Daarnaast geeft het programma genoeg mogelijkheid voor onverwacht contact met basisvaardighedencollega’s. Een fijne manier om ontspannen de zomer in te luiden en vooruit te blikken!

Aanmelden

Graag nodigen we  je uit voor een inspirerende middag in het Zomercafé. Schrijf je in via de button aan de rechterzijde. Na je aanmelding ontvang je snel meer informatie over het programma. Om in de stemming te komen, sturen we voorafgaand aan het Zomercafé Basisvaardigheden graag iets toe. Als je deze zomerbox thuis wilt ontvangen, vul dan een adres in bij het inschrijfformulier. We zullen je adresgegevens eenmalig en uitsluitend voor dit doeleinde gebruiken.

Graag tot dan!

Team Basisvaardigheden: Anne-Marie, Ellie, Floor en Josja

Aanmeldingsvoorwaarden

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 35,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 18 juni 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items