Zomerse lunch Educatie

Zomerse lunch Educatie

Deze zomer nodigen we graag het Educatie middenmanagement van onze bibliotheken uit op onze nieuwe locatie in Hoofddorp voor een zomerse lunch en het uitwisselen van ervaringen en ideeën.

Ben jij beleidsbepalend voor de (structurele) samenwerking met kinderopvang en onderwijs en stuur je ook uitvoerende leesconsulenten/jeugd & jongerenspecialisten aan? Ben je teamleider, coördinator of manager educatie voor de doelgroepen vve, po, vo, mbo/pabo? Dan ben je van harte welkom op één van de drie (hopelijk) zomerse dagen (20 juli, 19 augustus of 30 augustus) op het terras en de 2e etage van onze nieuwe (deel)locatie aan de Spicalaan 55 in Hoofddorp.

Met collega’s uit Noord- en Zuid-Holland en Probiblio wisselen we uit wat speelt, maken we verbindingen, delen we (nieuwe) ideeën en kijken we vooruit naar de plannen voor 2022.

Programma

De invulling van het programma volgt nog, maar ziet er globaal zo uit:

10.30 uur: inloop met koffie/thee
11.00 uur: sessie 1
12.15 uur: lunch
13.00 uur: sessie 2
14.15 uur: uitloop met thee/frisje
15.00 uur: einde

Inschrijving (alleen op uitnodiging)

Kom naar de zomerlunch op één van onderstaande data: 

- Zomerlunch 1 op dinsdag 20 juli (inschrijven niet meer mogelijk)
- Zomerlunch 2 op maandag 19 augustus
- Zomerlunch 3 op maandag 30 augustus

Meld je aan via de button aan de rechterzijde en geef je datumvoorkeur aan op het inschrijfformulier. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Ben je verhinderd, dan nemen we eind augustus contact met je op om je bij te praten.

Hartelijke groet,
Namens Team educatie 0-23 jaar,

Lisa, Caroline, Charlotte, Barbara, Erica en Dia 

Aanmeldingsvoorwaarden

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 13 juli 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw.
Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. We gaan uit van 1 persoon per organisatie. Bij een teveel aan inschrijvingen kijken we naar de samenstelling van de groep.

Maatregelen in verband met corona
Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items