Bestel nu de Kidsweek ‘Ontdek je BIEB special’ voor jouw bibliotheek!

Nieuws
Gepubliceerd op 09 november 2022

Probiblio produceert in samenwerking met Kidsweek en bibliotheken de ‘Ontdek je BIEB special’ voor kinderen van 7-12 jaar. Deze tijdloze special kun je heel 2023 uitdelen om kinderen te laten ontdekken welke coole dingen de bibliotheek te bieden heeft. In 12 pagina’s fullcolour introduceert Kinderdirecteur Maura deze heerlijke lees-, ontdek- en doe-krant vol opschepperijen en ontdekkingen over jouw eigen bibliotheekvloer. Met tips van toppers van leesconsulenten, QR-codes met leestips van kinderen, strips, biebmoppen, kijkplaten en woordzoekers, interviews met kinderboekenmakers en veel meer.

De lanceerparty is tussen Sinterklaas en Kerst met een silent disco-event door Maura in Bibliotheek Beverwijk. Daarna kan elke bibliotheek goede sier maken met deze special: om uit te delen in je bibliotheek, op scholen, in vakanties of bij de programmering. Eigen informatie kan eraan toegevoegd worden. De special wordt in januari ook uitgedeeld bij Voedselbanken in Noord-Holland.

Deze eerste special is een samenwerking met kinderkrant Kidsweek, Probiblio en bibliotheken.

Bestellen

Bestel hier de Kidsweek BIEB Special. De special is te bestellen per 100 stuks voor 30 euro. De bestellingen worden in batches eens in de drie weken verstuurd. De eerste oplage van 100.000 is bijna op. Daarna zal worden herdrukt waarna de herdrukte oplage 6 weken later gereed is voor verzending.

Communicatie

Er is ook een communicatietoolkit ontwikkeld, bestaande uit een communicatieplan en promotieteksten/banners voor je website, nieuwsbrief en/of social media. Daarnaast hebben we ook twee lege, open bestanden van de opmaak van de ‘Ontdek je BIEB special’, zodat je die kunt vullen met de content van je eigen bibliotheek (het aanbod of andere informatie).