Communicatietoolkit Podcast ‘Media Ouders’

Hoe kun je ouders op een luchtige manier laten kennismaken met het onderwerp mediaopvoeding? De podcastserie ‘Media Ouders’ gaat over de herkenbare zoektocht van de gezinnen van BN'ers Özcan ‘Eus’ Akyol en Anna van den Breemer en van Daan Rot de Launay en haar inmiddels overleden man Jan Rot. De podcast is speciaal ontwikkeld om namens je eigen bibliotheek te delen met leden en online volgers.

Oktober 2022

De podcastserie van 5 afleveringen staat in het teken van herkenbare momenten op het gebied van opvoeding, kinderen en media. De gesprekken tussen ouder en kind kunnen tot hilarische, maar soms ook lastige momenten leiden. De podcastserie Media Ouders is uit naam van De Bibliotheek te vinden op Spotify, Apple Podcasts en Soundcloud. Klik hier voor meer informatie over de podcastserie.

Met de materialen in deze communicatietoolkit kun je deze podcastserie in jouw bibliotheek promoten. 

Download de communicatietoolkit Media Ouders (via WeTransfer)

Of download hieronder de afzonderlijke materialen.

Deel ook de tijdloze teaser (hieronder) via je mediakanalen! 

Communicatietoolkits Probiblio

De toolkits van Probiblio bieden kant en klare materialen voor jouw bibliotheek. Ze sluiten onder andere aan bij de landelijke thema’s zoals de Boekenweek, Kinderboekenweek en Nederland Leest. Snel, makkelijk en kosteloos. Bekijk hier al onze communicatietoolkits.