Communicatietoolkit Podcast ‘Media Ouders’

Hoe kun je ouders op een luchtige manier laten kennismaken met het onderwerp mediaopvoeding? Op 24 september lanceren we de podcastserie ‘Media Ouders’, over de herkenbare zoektocht van de gezinnen van BN'ers Özcan ‘Eus’ Akyol en Anna van den Breemer en van Jan Rot en Daan Rot de Launay. De podcast is speciaal ontwikkeld om namens je eigen bibliotheek te delen met leden en online volgers.

De podcastserie van 5 afleveringen staat in het teken van herkenbare momenten op het gebied van opvoeding, kinderen en media. De gesprekken tussen ouder en kind kunnen tot hilarische, maar soms ook lastige momenten leiden. De eerste aflevering verschijnt 24 september en wordt wekelijks opgevolgd door een nieuwe aflevering. We plaatsen de podcasts binnenkort uit naam van De Bibliotheek op je favoriete podcastmedia (Spotify, iTunes en Soundcloud). Klik hier voor meer informatie over de podcastserie.

Met de materialen in deze communicatietoolkit kun je deze podcastserie in jouw bibliotheek promoten. 

Download alle materialen (zip-file) >>

Communicatietoolkits Probiblio

De toolkits van Probiblio bieden kant en klare materialen voor jouw bibliotheek. Ze sluiten onder andere aan bij de landelijke thema’s zoals de Boekenweek, Kinderboekenweek en Nederland Leest. Snel, makkelijk en kosteloos. Bekijk hier al onze communicatietoolkits.