Coördinator Publieksdiensten (24 uur)

Voor een openbare bibliotheek in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Coördinator Publieksdiensten.

  • 24 uur per week
  • Jaarcontract met uitzicht op vast

Ben je klantgericht, goed in regelen en organiseren en werk je graag samen met verschillende soorten mensen?

Dan is dit misschien wel helemaal iets voor jou! Wij zoeken iemand die er plezier in heeft om ervoor te zorgen dat alles op de bibliotheekvloer lekker loopt. Iemand die goed in staat is te denken vanuit de klant en vanuit enthousiasme en gelijkwaardigheid het team hierin ook meeneemt. Als bibliotheekmedewerker van de toekomst werk je vanuit de community gedachte. Dit houdt in dat je samenwerkt met bezoekers en partners in de stad. Een open en uitnodigende houding naar buiten gericht is hiervoor essentieel.

Wat zijn de werkzaamheden?

Als coördinator publieksdiensten zorg jij ervoor dat alles goed loopt op de vestiging en coördineer je de werkzaamheden van de medewerkers in de front-office.

Je houdt je bezig met onder andere de inroostering van medewerkers en vrijwilligers, je bent het aanspreekpunt voor hen. Daarnaast heb je een belangrijke rol in de uitstraling naar buiten. Klantgerichtheid en community building staan hierbij voorop. Het is belangrijk dat jij hierin het voortouw neemt en collega’s het vertrouwen geeft hierin mee te gaan.

Past deze functie bij jou?

Haal jij plezier uit regelen en organiseren en ben je als coachende coördinator helemaal op je plek? Wil je jouw enthousiasme inzetten om collega’s te ondersteunen en te coachen? Ben je zelfstandig in het aansturen van de werkzaamheden en de medewerkers en werk je graag in een informele omgeving waarin er direct gecommuniceerd wordt met elkaar? Heb je aantoonbare ervaring met bovengenoemde werkzaamheden en zin om je hierin vast te bijten?

Denk je na het beantwoorden van deze vragen: JA!

Bekijk dan snel welke “harde” criteria wij ook in overweging nemen in het lijstje hieronder:

  • Ervaring als coördinator of leidinggevende in een publieksfunctie
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar

Voorwaarden

De functie van vestigingscoördinator is gewaardeerd in schaal 8 volgens de cao Openbare Bibliotheken (min. €2.804,- tot maximaal € 3.593,-o.b.v. een werkweek van 36 uur).

Belangstelling?

Enthousiast geworden? Wij komen graag met je in contact en zien je motivatie en cv graag tegemoet.

Bel of mail: Ellen Peters: 06-51992905, Ellen.peters@nl.randstad.com

We ontvangen jouw CV en motivatiebrief graag vóór 6 maart.